Topmenu

Boekingen

WK Amsterdam 2007

Amsterdam Brass tijdens het WK Amsterdam 2007

De band – het orkest

Amsterdam Brass is één van de betere brassbands van Nederland. Wat het orkest bijzonder maakt, is dat het zich niet tot het standaard brassbandrepertoire beperkt. Zo laat de band allerlei soorten muziek voor brassbandbezetting arrangeren, variërend van de genres bigband tot klassiek.

Naast solisten uit eigen gelederen begeleidt Amsterdam Brass regelmatig solisten van wereldklasse en werkt samen met musici uit andere vakgebieden. Ook worden compositieopdrachten verstrekt. Zo schreef Rob Goorhuis bij het veertigjarig jubileum van Amsterdam Brass het werk ‘Amsterdam’ voor de band, in opdracht van de gemeente Amsterdam.

Door het brede repertoire is Amsterdam Brass in staat zeer veelzijdige optredens te verzorgen en tegemoet te komen aan de wensen van opdrachtgevers. Hebt u specifieke wensen? Dan is Amsterdam Brass uw perfecte partner! Denkt u eens aan een brassconcert voor uw werknemers en/of relaties georganiseerd door Amsterdam Brass (eventueel aangevuld met andere solisten) of bijvoorbeeld een CD in het jaarlijkse kerstpakket. Weer eens wat anders dan een standaard relatiegeschenk.

Koperensemble

Over kerstpakketten gesproken: tijdens de kerstperiode zijn kleine koperensembles te boeken, die de kerstsfeer helemaal compleet maken. We beschikken over een goed gevulde “kerstmap” met traditionele Christmas carols maar ook (swingende bewerkingen van) populair kerstrepertoire. Wilt u een kwintet optreden in traditionele Dickens kleding? Alles is bespreekbaar.

De koperensembles, bestaande uit leden van Amsterdam Brass, spelen ook buiten de kersttijd bij feestelijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe bedrijfspand. Net als het orkest, besckikken de ensembles over een veelzijdig repertoire en kunnen flexibel omgaan met specifieke wensen.

Amsterdam Brass is volop in beweging, met veel positieve energie en grote ambities voor de toekomst. Als u wilt weten wat Amsterdam Brass voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes