Topmenu

Try-out concert Amsterdam Brass – Brassband Rijnmond in Bergschenhoek

Op 28 mei 2017 verzorgen de Brassbands uit Amsterdam en Rotterdam een uniek try-out concert in Bergschenhoek. Beide bands zijn in voorbereiding op twee geweldige evenementen en zullen tijdens dit concert hun programma’s aan het publiek laten horen.

In tegenstelling tot bij Ajax-Feijenoord hebben hier supporters en fans van beide kanten toegang tot het spektakel. Het publiek en de fans van beide bands worden nadrukkelijk gevraagd hierbij aanwezig te zijn. Het belooft een spectaculair concert te worden met een gevarieerd programma.

Amsterdam Brass is in voorbereiding op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade en zij spelen in hun programma o.a. het uitdagende werk “Earthrise” van componist Nigel Clark. Het totaal programma dat zij ten gehore brengen heeft een hoge moeilijkheidsgraad, maar is aantrekkelijk om naar te luisteren. Amsterdam Brass hoopt op dit WMC hoog te kunnen scoren waarbij zij tevens hun status als top-brassband in Nederland willen bevestigen. Amsterdam Brass staat onder leiding van dirigent Pierre Volders.

Brassband Rijnmond bereidt zich voor op een speciaal concert op 3 juni a.s.. Dan is het “Muziek op de Dommel” nabij Eindhoven waarvoor de band een eervolle uitnodiging ontving. Bij dit altijd zeer druk bezochte muziekfestijn in Brabant wordt door Brassband Rijnmond voornamelijk Zuid-Amerikaanse (latin) muziek ten gehore gebracht. Het publiek zal op spetterende wijze worden vermaakt met werken zoals Malaguenja, Varied Mood en Windows of te World. Diverse solisten uit de band zullen in dit laatste werk zich van hun beste kant laten horen. Met dit publieksvriendelijke programma zal de band een serieuze poging doen het talrijke publiek bij de Dommel enthousiast te maken en op de banken te krijgen. Brassband Rijnmond staat onder leiding van dirigent Erik van der Kolk.

Beide bands zullen tijdens dit concert, ieder op eigen wijze, het publiek trakteren op geweldige brassbandmuziek. Zij zullen aantonen dat naast voetbal zowel in Amsterdam als in Rotterdam muziek wordt gemaakt op eredivisie niveau.

Info try-out:
Datum: zondag 28 mei 2017
Aanvang: 14:30, zaal open 14:15
Entree: €7.50
Kaarten zijn te bestellen via deze link: website Brassband Rijnmond

Locatie:
’t Spectrum
Groeneweg 53
Bergschenhoek

Informatie over beide bands en de genoemde evenementen:
www.amsterdambrass.nl
website Brassband Rijnmond
www.muziekopdedommel.nl
www.wmc.nl

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes